Schoonheidssalon Studio Aline

Kapsalon

Studio Aline Kapsalon

Kapsalon Studio Aline

Welkom bij Kapsalon Studio Aline. De plek waar haarmode écht leeft. Wij zijn gevestigd op een prachtige en sfeervolle locatie in het centrum van Naaldwijk. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt. Wij werken met een professionele en vooral leuke kapster. Na een hartelijke ontvangst werkt zij met veel plezier en passie aan uw (nieuwe) coupe.

Bij Kapsalon Studio Aline kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht, dus geschikt voor jong en oud! Zoekt u gezelligheid gecombineerd met vakkennis en professionele haarproducten dan bent bij ons op het juiste adres.

 

Studio Aline Kapsalon

Professionele haarproducten

Goldwell biedt voor zowel de kapper als de consument een breed assortiment aan haarverzorgingsproducten. Goldwell is een competente partner van Kapsalon Studio Aline en biedt exclusief aan kappers hoogwaardige producten en diensten aan, waarmee de kapper zijn relatie met u als consument kan versterken en zichzelf kan onderscheiden.

Studio Aline Kapsalon

Goldwell zorgt dat alle producten ontwikkeld worden vanuit het oogpunt van de kapper, zonder enig compromis aan te gaan tussen kwaliteit en veiligheid en zorgvuldig afgestemd op de verzorging van verschillende haartypes. Zo biedt uw kapper exact dát wat u van hem verwacht: effectieve, milde en vooral veilige producten, voor nog mooier haar.

Studio Aline Kapsalon

Prijzen kapsalon

Wassen,  knippen en drogen
22,00
Föhnen 22,00
Föhnenlang haar
28,50
Watergolven 22,00
Kinderen knippen t/m 10 jaar 12,50
Verven van uitgroei 25,00
Verven gehele haar 35,00
Verven lang haar gehele haar 45,00
High lights en low lights, vanaf 20,00
Permanenten incl. knippen en föhnen 75,00
Opsteken 25,00