Schoonheidssalon Studio Aline

Natuurlijke producten

De producten van ClinicCare

ClinicCare uit Zweden is een van de beste professionele huidverzorgings­merken ter wereld. Laag-moleculair geioniseerd bio-hyaluronzuur is één van de belangrijkste unieke basiscomponenten van de ClinicCare huidverzorgings producten.Clinic-Care-Logo

De hyaluronzuur moleculen zijn duizenden malen kleiner dan gewone moleculen. Die zorgen diep in de huid voor hydratatie en verjonging van binnenuit. Het helpt de cellen te beschermen en helpt bij het voorkomen van infecties. Een van de belangrijkste eigenschappen is het vermogen om vocht vast te houden – tot 1000 maal het gewicht van het zuur zelf. Natuurlijke huidherstelling is direct afhankelijk van hyaluronzuur, wat helaas afneemt als je ouder wordt. Dit is waarom het zo belangrijk is om producten met hyaluronzuur te gebruiken. 

ClinicCare werkt met geconcentreerde formules van farmaceutische kwaliteit die vitaminen, hyaluronzuur, antioxidanten, peptiden en andere krachtige ingrediënten bevatten die zichzelf daar brengen waar de huid ze het hardst nodig heeft. 

Alle producten van ClinicCare hebben een direct zichtbaar effect.

ClinicCare thuisproducten heeft 3 productlijnen

Rood: anti-aging, anti rimpel, huidverjonging: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de ‘verouderde’ huid.
Blauw: anti-inflammatation, voor de onzuivere huid, huidverjonging: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de ‘onzuivere’ huid.
Groen: anti-pigmentatie, huidverjonging: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid met ’pigmentvlekken’.

Daarnaast heeft ClinicCare een ‘normale’ witte lijn. Deze lijn is voor ieder huidtype.

Rood: EGF Refresh/Rejuvenation

Deze lijn heeft een doeltreffende werking op anti-aging, anti-rimpel en huidverjonging.
Intensieve liftende werking op de huid. 

De belangrijkste ingrediënten van deze lijn zijn:

 • Hyaluronzuur: lichaamseigen stof, heeft de eigenschap vocht aan zich te binden.
 • Sodium PCA: een belangrijk natuurlijk component in de huid , heeft de eigenschap vochtverlies in de cel en uitdroging tegen te gaan. 
 • Betaine: geeft een intensieve hydratatie aan de huid. 
 • Glycerine: een natuurlijk component in de huid, houd de huidbarriere in conditie , voorkomt uitdroging. 
Rood - EGF resfresh liquid GF Refresh Liquid (stap 1) – 100 ml

Deze toner heeft invloed op de werking van vrije radicalen, het zal je huid goed hydrateren. Het geeft de huid een goede en diepe hydratie zonder irritaties met de focus op huidverjonging. Deze toner bereid de huid goed voor op de andere dagelijkse stappen in de huidverzorging.

22,95
EGF Refresh Essence (stap 2) – 50 ml

Deze essence verzacht, hydrateert en verjongt zelfs de meest gevoelige huid. Bio Hyaluronzuur geeft de huid een goede hydratie en herstelt de beschadigde huidweefsels. Er zijn speciale ingrediënten in deze essence, die antibacteriële, anti-virus werking bevatten tegen verschillende ontstekingen, verzacht comfortabel zelfs de meest gevoelige huid beschadigd door stress of externe invloeden. Deze essence versterkt de immuniteit en herstelt snel de beschadigde huid weefsels, en geeft een gladde en frisse huid.

39,95
EGF Refresh Serum (stap 3) – 50 ml

Speciale anti-aging serum voor de verouderde huid. Dit serum verzacht, hydrateert en geeft ondersteuning aan het immuunsysteem van de huid. Bio Hyaluronzuur (kleine molecule) geeft de huid diepe hydratie. Dit serum herstelt de beschadigde huid weefsels en geeft een frisse, egale huid. Speciale ingrediënten verhoogt de anti-bacterieel, anti-virus werking tegen verschillende ontstekingen, verzacht comfortabel de gevoelige huid die is beschadigd door stress of externe stimuli.

39,95

Blauw: EGF Pure

Deze lijn heeft een doeltreffende werking op anti-inflammation en huidverjonging. Het heeft een verzachtende werking en geeft intensief hydratatie aan probleemhuiden. Het maakt de huid weer rustig. 

De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • Hyaluronzuur: lichaamseigen stof, heeft de eigenschap vocht aan zich te binden. Helpt mee aan weefselherstel , helpt bij de vorming van de barrière voor microben. 
 • Centella Asiatica: versnelt genezing bij beschadigde huid, stimuleert huidherstel, minimaliseert littekenweefsel.
 • Portulaca Oleracea extract: Anti-inflammatoire, kalmeert de huid bij huidirritaties. 
 • Houttunya Cordata extract: ontgiftend , anti viraal, anti bacterieel.
EGF Pure Liquid (stap 1) – 100 ml

Speciale Toner voor behandeling van de onrustige huid (acne). Deze toner zorgt voor voldoende voedingsstoffen en vocht voor de onzuivere en onrustige huid. Groene thee-extract regelt overmatige talg en ontstekingen. Deze toner is geschikt voor het voorkomen en verlichten van huidproblemen, en het zal u een frisse en egale huid geven.

22,95
EGF Pure essence (stap 2) – 50 ml

Hoog geconcentreerde Essence om de onrustige huid (zoals acne) te verzachten en herstellen. Deze essence bevat groene thee-extract, om te desinfecteren en ontstekingen te onderdrukken. EGF Extra Anti-Ontsteking Essence zal helpen tegen acne en ook andere huidproblemen te voorkomen. Bio Hyaluronzuur en natuurlijke plantenextracten om de huid soepel en goed gehydrateerd te maken en te hydrateren.

39,95
EGF Pure Serum (stap 3) – 50 ml

Hoogverrijkt serum voor onrustige huid (acne). Dit serum bevat groene thee-extract om te desinfecteren en ontstekingen te onderdrukken, en geven een uitstekende antioxiderende werking. Bio Hyaluronzuur samen met natuurlijke plantenextracten geeft de huid het vereiste vocht.

39,95

Groen: EGF GLOW

Deze lijn heeft een doeltreffende werking op anti-pigmentatie en huidverjonging. De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • Arbutin: Remt de melanine productie 
 • Morus Alba Bark Extract: Remt de melanine productie
 • Vitamine C: Licht pigmentatievlekken op , onderdrukt melasma productie
 • Green Tea Extract: Voorkomt dat melanine cellen zich ophopen
EGF Glow liquid (stap 1) – 100 ml

Anti-Pigmentatie Toner voor een egale en mooie huid. Deze toner heeft invloed op de werking van oxidanten en tyrosinase en bruine vlekken op de huid. De toner heeft een whitening effect en zal je huid ook wat lichter te maken. Het geeft de huid een goede en diepe hydratie zonder irritaties.

22,95
EGF Glow Essence (stap 2) – 50 ml

Speciale anti-pigmentatie essence voor een fantastisch heldere en frisse huid. Met een uitstekend effect bij celactivering, anti-oxidant en tyrosinase remming, Cheju sinaasappel, verrijkt Arbutin en Mulberry bark extract, gericht op huidproblemen zoals melasma en bruine vlekken. Het heeft een speciale formule, dat pigmentatie voorkomt en het stopt de aanmaak van melanine. een zeer hydraterende essence geeft je een langdurige goed gehydrateerde huid.

39,95
EGF Glow Serum (stap 3) – 50 ml

Speciale anti-pigmentatie serum voor een mooie huid. Jeju oranje, verrijkt Arbutin en Mulberry schors extract, lost huidproblemen zoals melasma en bruine vlekken. Het heeft een speciale formule dat pigmentatie voorkomt en de aanmaak van melanine stopt. Dit serum herstelt de vermoeide en doffe huid beschadigd door te veel zon en stress.

39,95

Wit

Deze lijn is geschikt voor ieder huidtype.

ClinicCare concentrated cleansing foam – 100 ml

Een plantaardige geconcentreerde schuimreiniger

De schuim is zacht en comfortabel en verwijderd vuil, onnodige talg en make-up resten. 

Belangrijkste ingrediënten: 

 • Myristinezuur (bind vocht, koppelt eiwitten die de buitenste laag van de huid vormen)
 • Laurinezuur (anti-virale en anti-microbiële eigenschappen)
 • Stearinezuur ( vasthouden van vocht en huid flexabiliteit) 
 • Beta Glucan (stimulatie van collageen, anti-irriterende, huid verzachtend)
 • Lecithine (verzachtend met krachtige hydraterende eigenschappen)
 • Panax Ginseng Extract (elasticiteit, vitaliteit, en regeneratie vermogen van huidcellen)
22,95
Lip & eye make-up remover – 100 ml

Speciale make-up reiniger voor gevoelige delen in gezicht, zoals ogen en lippen. Het kan worden gebruikt voor de gevoelige delen van het gezicht, rond de ogen en lippen. Het product verwijdert gemakkelijk hardnekkige makeup. De plantaardige verzachtende elementen kalmeert de gevoelige onderdelen rond de ogen en lippen en vormt tegelijkertijd een beschermende laag.

25,95
Lip & eye renewal cream – 30 ml

Deze krachtige oogcrème keert de verschillende tekenen van veroudering van de huid rond de gevoelige huid rond de ogen, met inbegrip van rimpels en kraaienpootjes. Klein molecuul Bio Hyaluronzuur optimaliseert hydratatie. Effectief voor elasticiteit, gladde huid  en de delicate huid rond de ogen tegen schade te beschermen.

Belangrijkste ingrediënten:

 • Hyaluronzuur 5% (low-molecuul) Intensieve langdurige hydratatie
 • Squalane 5% (Boost celregeneratie en zuurstof)
 • Adenosine (Zeer effectief tegen kraaienpootjes)
 • Dipalmitoyl Hydroxyproline (Langdurige verstevigend effect. Er is aangetoond dat de rimpels verbeteren door het stimuleren van de synthese van collageen vezels)
38,95
ClinicCare dermo corrective cream SPF50+ – 30 ml

deze geweldige creme bied zon-bescherming(SPF 50), corrigerende pigmenten & hoogwaardige huidverzorgende bestandelen.

Deze Multi-Crème beschermt de huid tegen zon-invloed en andere negatieve invloeden, verbetert de huidteint en zorgt voor een direct betere uitstraling van de huid.

Deze all-in-one corrigerende crème fungeert als:

 • een primer
 • een dekkende foundation
 • een dagcrème
 • en als SPF 50 zonnebrandcrème.

De crème zorgt voor een diepe hydratatie om zo de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering te voorkomen.

45,95
ClinicCare sun shield silky cream SPF 30 – 50 ml

Zonnebrandcrème Silky Cream (SPF 30) zorgt voor een effectieve bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, dankzij de 13 uurs-formule. Mensen met een gevoelige huid kunnen dit product ook gebruiken. De plantaardige extracten voorzien de huid van voedingsstoffen en voldoende vocht. De textuur is zacht als zijde.

31,95