Schoonheidssalon Studio Aline

Bruidsarrangement

Studio Aline Bruidsarrangement

Van top tot teen verzorgd naar uw bruiloft

Studio-Aline verzorgt graag jouw bruidskapsel, bruidsmake-up  en kunstnagels op de meest bijzondere dag van je leven. Wij bieden u hiervoor een speciaal bruidarrangement aan.

Uw wensen 
Tijdens de try-out gaan we samen jouw wensen voor het bruidskapsel en de bruidsmake-up inventariseren. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk of naar de kleuren van het bruidsboeket. Na de try-out noteren we alles zodat we op de trouwdag precies weten welke producten nodig zijn.

Op de trouwdag
Eerst je bruidskapsel, daarna de make-up, als laatste de jurk…
Even ontspannen terwijl ik de make-up aanbreng. De make-up fixeer spray zorgt ervoor dat de make-up de hele dag mooi blijft.

Studio Aline Bruidsarrangement

Naturel of smokey eyes?
Geen bruidsmake-up is hetzelfde. We kunnen je ogen extra accentueren maar ook een naturel bruidsmake-up heeft een goede basis nodig. Ik houd bij de bruidsmake-up rekening met fotografie en licht.

Studio Aline Bruidsarrangement

Haarstukken
Ik verwerk regelmatig haarstukken, clip-in extensions en kunsthaar in bruidskapsels om een perfect resultaat te bereiken. Tijdens de gezichtbehandelingen kunnen we je wenkbrauwen en wimpers in de juiste kleur verven.

Studio Aline Bruidsarrangement

Kunstnagels
Je handen zijn de finishing touch op het gebied van uiterlijke verzorging. Op jouw bijzondere dag mogen we deze dus zeker niet vergeten. Na een behandeling bij Studio Aline mogen ze gezien worden!

Zonnenbank
Heeft u een mooie jurk met laag decolleté of open rug dan kun je onder onze Ergoline zonnebanken je huid van een extra teint voorzien.

Moeder van de bruid, bruidmeisjes en bruidegom
Natuurlijk kunnen wij ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere bruidsgasten voorzien van een feestelijk kapsel en make-up.  Ook kan de bruidegom er net iets beter uitzien met een beetje concealer, poeder en bronzing.

Studio Aline zorgt er voor dat u op en top verzorgd op uw bruiloft kan verschijnen en bieden u een speciaal bruidarrangement aan!

20 minuten zonnebank t.w.v:
10,50
Gezichtsbehandeling t.w.v:
54,00
Nagels t.w.v:
72,50
Proef make-up t.w.v: 45,00
Make-up op uw speciale dag t.w.v: 45,00
Bruidskapsel inclusief proefkapsel v.a.
110,00